GYM FITNESS

Husets regler

 

Gym Fitness ønsker at alle skal have en god oplevelse, derfor forventer vi en positiv omgangstone med respekt for hinanden. Personalets anvisning skal altid følges og står ikke til diskussion.

Medlemskort

Medlemskortet er strengt personligt og misbrug medfører et gebyr på 500kr. og evt. bortvisning. Ved fremmøde uden kort skal du kontakte en i receptionen, som tjekker dig ind. Tjek vores bemandingstid her på hjemmesiden.

Behandling af maskiner og udstyr

Vores udstyr skal behandles med respekt og må kun benyttes til de øvelser, det er beregnet til. Er du i tvivl om hvordan du benytter en maskine så spørg i receptionen inden brug. Håndvægte og vægtstænger må ikke slippes før de rører gulvet. Maskiner skal rengøres, og skiver samt andet udstyr lægges på plads efter brug. Vi tillader ikke alm kalk kun flydende kalk i centret.

Musik og Mobiltelefon

Hvis du vil høre anden musik end den, der spilles i centeret, skal du benytte høretelefoner. Du må ikke spille musik via højtaleren på din telefon el.lign. Der må ikke tages billeder af andre medlemmer uden deres udtrykkelige samtykke.

Beklædning

Du skal være iført træningstøj og rene indendørssko. Bare tæer er ikke tilladt i andre områder end hold og cafeområdet. Det er ikke tilladt at træne i bar overkrop. Udendørs sko, arbejdstøj og cowboybukser er ikke tilladt.

Familie, børn

Der er kun adgang for medlemmer i træningsarealer og omklædningsrum. Babyer kan medbringes i lift, hvis de ikke er til gene.

Omklædningsfaciliteter

Skabene skal tømmes efter brug og vil blive tømt efter lukketid uden ansvar. Det er ikke tilladt at barber sig i baderummet

Åbningstiderne skal overholdes. Det betyder, at centret skal forlades ved lukketid kl. 23